Fysiovalmennus

Liiku itsellesi sopivalla tavalla

Fysiovalmennus auttaa kehoa pysymään terveenä ja toimivana ja kohentaa kuntoa. Valmentajana toimii fysioterapeutti, jonka erityisosaamista on terveyttä edistävän liikkumisen analysointi, ohjaus ja annostelu.
Jokaista asiakasta ohjataan yksilöllisesti ja huolellisesti, ottaen huomioon asiakkaan toiveet, tarpeet ja mahdollisten terveysongelmien aiheuttamat vaikutukset liikkumiseen. Opit harjoitusten suoritustekniikat ja hiot kehosi asentojen ja liikkeiden hahmotusta ja hallintaa. Hyvä kehonhallinta eri tilanteissa on sujuvan ja turvallisen liikkumisen perusta kaiken ikäisille.

Fysiovalmennuksessa harjoitetaan esimerkiksi:
VOIMA JA KESTÄVYYS
Lihaskuntoharjoittelua vastuskuminauhojen, käsi- ja tarrapainojen ja oman kehonpainon avulla. Yleisen lihaskunnon kohentumisen lisäksi vahvistuvat niveliä tukevat lihakset ja niiden jänteet. Laajalla liikeradalla tehtävät harjoitukset kehittävät samalla nivelten liikkuvuutta ja lihasten joustavuutta.

NOTKEUS
Aktiivisia liikkuvuusharjoitteita ja passiivisia venytyksiä, keskittyen lihasten ja sidekudosten joustavuuden ja nivelten liikkuvuuden ylläpitoon ja parantamiseen.
Eri teemaisia fysiovalmennuksia löydät esitteestä, jonka saat sähköpostiisi tilaamalla: leena.kiviluoma@mimilift.com

Fysiovalmennus sopii erityisesti:
– jos sinulla on selkä-, polvi-, lonkka- tai olkapäävaivoja tai muu tuki- ja liikuntaelimistön ongelma tai jokin muu liikkumista haittaava sairaus.
– olet aloittamassa kunnon kohotusta tai olet jo aktiiviliikkuja ja haluat varmistaa liikkuvasi nivelystävällisesti ja virhekuormituksia välttäen.

Henkilökohtainen fysiovalmennus tapahtuu asiakkaan kotona ja kotipiirissä ja siinä voidaan hyödyntää lähialueen liikuntapaikkojakin, kuten uimahallia. Sopii myös asiakkaiden itse kokoamalle pienryhmälle.
Fysiovalmennus yrityksille ja yhdistyksille on yksilö- ja ryhmävalmennusta, ja toteutettavissa kunkin yrityksen omissa tai ulkopuolelta vuokratuissa tiloissa. Fysiovalmennus soveltuu viikoittaiseksi tapahtumaksi, kurssimuotoiseksi harjoitteluksi tai vaikka työhyvinvointitapahtuman sisällöksi.

Leena Kiviluoma on Kansallisteatterin pidetty ja suosittu vakiohjaaja jo useiden vuosien ajan. Hänellä on monipuolinen, vankka kokemus ja ammattitaito ohjaamisesta ja eri lajeista. Leenan asiantuntemukseen nojaten voi antautua liikkumaan turvallisesti, hyvillä mielin, luottamuksella ja aina tietää, että on hyvissä ja osaavissa käsissä.
Fehime Bedretdin
Suomen Kansallisteatteri
Leena on ohjannut palomiehiä Helsingissä jo monta vuotta. Tavoitteena on ollut vammojen ehkäiseminen ruumiillisesti vaativassa työssä ja jo syntyneiden kuntouttaminen. Leena on aina jaksanut perehtyä jokaisen henkilökohtaisiin ongelmiin ja pystynyt antamaan korvaavia harjoitteita. Hänen tunneillaan on aina ollut leppoisa, mutta asiantunteva meininki. Jopa kankeat brankkarit on saatu taipumaan ja tajuamaan liikkuvuuden merkitys parantuneena työkykynä.
Pekka Halkosaari
ylipalomies / Helsingin Pelastuslaitos
Itse olen käynyt jo parisenkymmentä vuotta Leena Kiviluoman vetämässä jumpassa siksi, että Leena osaa monipuolisesti, luotettavasti ja yksilöllisesti ohjata. Lisäksi Leena tulee asiakkaan luokse aina varmasti ajallaan.
Suvi Kämäri
Kuntaliitto