Kotikuntoutus

Kunnon kohotusta ja huolenpitoa

Koti-
kuntoutus

Kunnon kohotusta ja huolenpitoa

FysioDesign Leena Kiviluoman kuntoutuspalvelut ovat kuntoutusta kotikäynteinä sekä fysioterapiapalveluja palvelutalojen ja hoivakotien asukkaille.

Kuntoutus alkaa tilannearviolla ja yhdessä asiakkaan kanssa laadittavilla tavoitteilla. Kuntoutus on pääosin liikunnallista kuntoutusta, sisältäen esimerkiksi helposti toteutettavia lihasvoima-, liikkuvuus-, kestävyys- ja tasapainoharjoituksia.

Kotikuntoutus soveltuu erityisesti ikäihmisille, ja voi sisältää joustavasti muutakin, kuten apuvälinetarpeen arviointia tai kotiympäristön turvallisuuden parantamisen suunnittelua. Asiakas saa halutessaan myös avustusta päivittäisissä toiminnoissa ja käytännön asioiden hoitamisessa.

Olen useamman vuoden aikana lähettänyt iäkkäitä asiakkaita Leena Kiviluomalle saamaan apua omatoimiseen kunto- ja kuntouttavaan harjoitteluun. Tulokset ovat olleet hyviä. Asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä.

Asiakkaat ovat kokeneet saaneensa enemmän kuin fysioterapeuttista kuntoutusta. Vuorovaikutus on ollut moniulotteisesti antoisaa. Leena lähestyy asiakkaitaan kanssaihmisenä, aidosti, hienovaraisesti, asiakkaan tarpeet ja tilanteen huomioiden. Leena todellakin paneutuu tehtäväänsä. Tästä on omakohtaisiakin kokemuksia iäkkään äitini hoidon kautta. Leenalla ei ole pelkästään vankka ammattitaito ja paljon kokemusta työstään, vaan myös elämän viisautta. 

Raoul Leidenius, lääketieteen lisensiaatti, osteopaatti

Leenalta saa luottamusta herättävällä ammattitaidolla kuntoutusta ja huolenpitoa. Leenalla on halua ja kykyä aidosti kohdata ihminen, myös muistisairas vanhus. 

Leenan selkeällä, lempeällä ja määrätietoisella ohjauksella 92-vuotias äitini sai nopeasti takaisin kyvyn päästä ylös tuolista ja sängystä. Jumppaaminen on lisäksi äidistäni kivaa! Hoivakodissakin on huomattu kuinka äiti nauttii liikkumisesta Leenan kanssa. Leena onkin nykyään ainut joka saa äitini ulos kävelemään. Päivinä jolloin äidin voimat ovat vähissä Leena osaa annostella jumpan sopivan kevyeksi ja lisänä syvällistä keskustelua ja vaikka rentouttavaa hierontaa. Omaisena on rauhoittavaa tietää että Leenan kanssa äitini saa juuri sitä mitä tarvitsee ja josta tulee hänelle hyvä olo.

Mia Lohman, muistisairaan vanhuksen tytär.