Kasvot kuntoon
kotikonstein

MimiLift™ Kasvolihashuolto on kasvojen terveys- ja hyvinvointiohjelma. Se koostuu ilme- ja purentalihaksiin kohdistuvista venytyksistä ja hierontatekniikoista sekä rentouttavista ja vahvistavista liikeharjoituksista. Kasvojen lihashuoltoa tukevat menetelmän sisältämät koko pään alueen ja niska-hartiaseudun lihasten huoltokeinot. Tavoitteena on rento, hyväkuntoinen ja hyvin toimiva kasvojen lihaksisto, mikä vaikuttaa myönteisesti niin terveyteen kuin ulkonäköön.

MimiLift Kasvolihashuolto soveltuu muun muassa bruksismin ja lihasjännityspäänsäryn hoitoon ja stressin oireiden lievitykseen. Sitä käytetään myös kasvoihin vaikuttavien sairauksien, kuten Meretojan taudin, skleroderman ja kasvohermohalvauksen hoidossa.

MimiLift™ Kasvolihashuolto ja Kasvolihasterapia® ovat Leena Kiviluoman kehittämät hoitomenetelmät. Hän on tehnyt aiheesta kolme kirjaa ja videon, jotka on julkaistu yhdeksänä eri kieliversiona: englanti, espanja, italia, ranska, tsekki, unkari, viro, venäjä ja suomi.

Leena Kiviluoman englanniksi kirjoittama Vital Face, facial exercises and massage for health and beauty, on helposti saatavilla lukuisista verkkokirjakaupoista, kuten Amazon ja Adlibris. Suomenkieliset teokset, Kasvot kuntoon ja MimiLift kasvovoimistelu, ovat kirjoina myyty loppuun. Teokset ovat lainattavissa kirjastoista kautta maan. MimiLift DVD on tilattavissa: leena.kiviluoma(at)mimilift.com  Hinta 25 € + postikulut.